Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu se însurase la 26 de ani, dar a divorțat după patru ani: „Nu am greşit”

0
30


Puțini știu că prima soție a lui Radu Vâlcan a fost Tereza Tranakas. O femeie de afaceri cu o avere impresionantă, dar și cu un trup de invidiat. Vedeta mărturisea că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau, iar el își dorea stabilitate. Iată cum s-a transformat fosta lui soție. 

Radu Vâlcan Foto: Instagram

Radu Vâlcan Foto: Instagram

Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza

La vârsta de 26 de ani, Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza, iar căsnicia lor a durat 4 ani. Soțul fostei prezentatoare de la „Vorbește lumea” spunea că a decis să facă pasul cel mare la vremea respectivă, pentru că i se „părea cool”. Vedeta de la Antena 1 mărturisește că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau, iar el își dorea stabilitate.

Radu Vâlcan: „M-am căsătorit la 20 pentru că mi se părea cool”

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

„Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, declara Radu Vâlcan. 

Cum arată acum Tereza

Tereza Tranakas, este o prosperă femeie de afaceri cu o avere impresionantă, dar și cu trup de invidiat. Prima soție a lui Radu Vâlcan are peste 50 de ani și este fondatoarea unei celebre firme de comunicare, fiind expertă în publicitate și marketing. Cariera ei este în plină ascensiune, fiind o femeie de succes care debordează de eleganță. Tereza a vorbit chiar și despre numele mari cu care a lucrat de-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.