Dani Olăroiu, fiul lui Cosmin Olăroiu, conduce un Mercedes de 600.000 de euro

0
32


Dani, fiul lui Cosmin Olăroiu, ne-a obișnuit deja cu aroganțele pe care le face deseori. Bărbatul se lăfăie în bani și cum s-a născut bogat are o plăcere pe care orice tânăr ar avea-o dacă tati ar deține o avere de 60 de milioane de euro. Ca să fim mai preciși, bolizii cu mulți cai putere pe care îi are și pe care îi plimbă deseori prin fața locațiilor de lux din cartierul milionarilor sau din zona de nord a Bucureștiului. CANCAN.RO l-a surprins pe Dani Olăroiu în timp ce se dădea, din nou, în stambă pe străzile Capitalei. 

Juniorul lui Cosmin Olăroiu  joacă, fără să exagerăm, în ”Liga Campionilor” atunci când vine vorba despre mașinile la volanul cărora este surprins. Dani a înnebunit toată suflarea cu bijuteriile sale pe patru roți pe care le deține. Are o colecție impresionantă în valoare de peste 2 milioane de euro, așa că tânărul schimbă mașinile ca pe șosete. Și cum a dat căldura, „Prințișorul” lui Oli a ieșit pe bulevard să arate, din nou, ce deține. Privirile tuturor s-au îndreptat către bijuteria sa pe patru roți, cu mulți cai putere și cu un motor gălăgios!

Surprins la volanul unui bolid de peste 600 de mii de euro

Când vine vorba de propriile plăceri, Oli Jr. nu își refuză niciuna. Bărbatul este surprins, deseori, în timp ce își face talentul pe la cluburile de fițe din Capitală, din Mamaia sau din străinătate. Este aproape tot timpul însoțit de domnișoare frumoase și nu se abține din a se da în spectacol cu fiecare ocazie. De data aceasta, Oli Jr și-a făcut plimbarea la volanul unui superb exemplar Mercedes AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition. O mașină al cărui preț sare de jumătate de milion de euro. Dacă mai punem la socoteală și dotările speciale ale exemplarului condus de Dani, mașina valorează 600 de mii euro. Nu mai spunem că în lume există doar 1700 de astfel de modele.

Dani Olăroiu își face talentul la volanul bolidului de peste 600 de mii de euro
Dani Olăroiu își face talentul la volanul bolidului de peste 600 de mii de euro

Ei, și cu așa bijuterie, nu este deloc greu să atragi atenția tuturor domnișoarelor din jur. Dar și invidia masculilor care i-au admirat în tăcere bolidul. Motorul puternic și cei 730 de cai putere nu aveau cum să treacă neobservate. Așa că Dani a dat mai multe ture pe lângă terasele de fițe de pe Nordului, eclipsând asistență.

( CITEȘTE ȘI: JUNIORUL LUI OLI A ZĂPĂCIT BUCUREȘTIUL CU…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.