Gabriela Firea, despre candidatura la europarlamentare: „Nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu cred că e o retrogradare”

0
26stiri romania

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, mărturiseşte că o candidatură pentru Parlamentul European nu a fost „proiectul vieţii” sale, subliniind însă că nu consideră că aceasă candidatură este „o retrogradare”.

„Nu a fost viziunea mea despre viaţă, nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu consider că este o retrogradare”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, vorbind despre candidatura sa la alegerile europarlamentare.

Întrebată dacă crede că i s-a propus o candidatură pentru o funcţie la Bruxelles pentru a nu mai fi implicată în politica locală, Firea a răspuns: „Eu sper că nu”.

„M-au trimis acolo pentru că toţi colegii mei ştiu că sunt un om muncitor, un om dedicat, că după perioada de acomodare voi un membru util al echipei noastre şi voi veni cu idei bune”, a adăugat ea, potrivit News.ro.

Ea a spus că va fi preocupată „în special de atragerea de fonduri europene pentru Bucureşti”, dar şi de teme precum familia sau egalitatea de şanse.

Firea a admis că nu îi va fi „foarte uşor” să lucreze la Bruxelles, având în vedere că familia sa va rămâne în Bucureşti, dar spune că se bazează pe sprijinul celor apropiați.

Gabriela Firea a mai afirmat că momentul prin care trece acum, după ce nu a fost desemnată candidat pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, reprezintă o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.