O româncă i-a virat lui „Brad Pitt” o sumă mare de bani, iar ce a urmat pare greu de crezut! Elena a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut: „El mi-a promis un cadou”

0
36stiri romania

Elena a căzut în plasa unei escrocherii de zile mari. Iată ce i s-a întâmplat!

O româncă stabilită în Alongos, Ourense, a avut parte de una dintre cele mai mari escrocherii din viața ei, după ce s-a trezit că Brad Pitt i-a trimis un mesaj în care i-a promis un cadou generos. După ce a acceptat să primească darul de la renumitul actor, femeia a fost anunțată că o taxă vamală în valoare de peste o mie de lei stă între ea și cadoul de la fostul soț al Angelinei Jolie. Fără să stea pe gânduri, aceasta a trimis banii și nu a bănuit o secundă că ceva putred ar fi la mijloc.

Când a realizat, însă, a fost mult prea târziu. 

Elena a căzut în plasa lui „Brad Pitt”

Potrivit stiridiaspora.ro, recent, Elena a primit un mesaj pe WhtasApp de la cineva care pretindea că este celebrul Brad Pitt. Aceasta a fost anunțată că va primi un cadou generos din partea actorului, mai exact o cutie care conținea nici mai mult, nici mai puțin de 50.000 de dolari.

Femeia a fost extrem de încântată de ofertă astfel că a furnizat informații personale pentru că respectivul colet să fie livrat la ea acasă.

Citește și: Magnoliile, florile vedetă ale sezonului de primăvară, au o semnificație aparte! Puțini s-ar fi gândit la acest lucru

Pe data de 1 martie, Elena a primit noi vești de la „Brad Pitt” care a anunțat-o că presupusul cadou a fost reținut în vamă, iar pentru a-l elibera trebuie să îi transfere 1.020 de euro și ulterior suma de bani mult așteptată va ajunge la ea. Mare i-a fost surprinderea atunci când s-a dovedit că a fost supusă unei escrocherii.

„Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartelă de membru VIP. M-am abonat cu datele mele și a început să îmi trimită mesaje prin WhatsApp. El mi-a promis un cadou. S-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am rămas fără cuvinte. Mi-a trimis o fotografie cu conținutul coletului. Se vedeau bijuterii și mulți bani, până la 50.000 de euro și trebuia doar să plătesc o 1.000
de euro cheltuieli vamale pentru a-l ridica. Am făcut transferul prin MoneyGram, am mers să-l caut și nu exista. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasă. Vreau doar să știu cine este cu adevărat în spatele acestei escrocherii”
,
a spus femeia, potrivit sursei menționate anterior.

Elena Cornea

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Cum a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.