Rețeaua de socializare a lui Donald Trump, în plină ascensiune la bursă / De ce analiștii nu cred în miliardele vehiculate?

0
33


Compania media a fostului președinte american Donald Trump a debutat cu dreptul la bursa de la New York, marți, în prima zi de tranzacționare sub inițialele DJT, cele ale viitorului candidat republican la președinția SUA, potrivit AFP.

stiri romania

Donald Trump si Truth SocialFoto: Adrien Fillon / AFP / Profimedia

Acțiunile DJT, deținute de Trump Media and Technology Group (TMTG), compania care deține rețeaua de socializare Truth Social, au urcat cu 16,10%, la 57,99 dolari, deși prețul de închidere a fost mult mai mic decât nivelul atins în timpul ședinței.

„Iubesc Truth Social, iubesc adevărul”, a declarat marți Donald Trump despre rețeaua sa, creată în 2022, salutând succesul acțiunilor pe Nasdaq.

La scurt timp după deschiderea ședinței de tranzacționare pe Wall Street, acțiunile DJT, care sunt foarte solicitate, au fost suspendate pentru câteva minute înainte de a se relua tranzacțiile.

Evaluată pe hârtie la circa 4,5 miliarde de dolari

Vineri, o adunare generală a Digital World Acquisition Corp (DWAC), un vehicul listat la bursă destinat să poarte o altă companie (SPAC), a votat în favoarea unei fuziuni cu TMTG, compania lui Trump.

Donald Trump este…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.