Selly rupe portofelul în două! Ce mașina vrea să-și cumpere

0
27


Selly lucrează la mai multe proiecte concomitent, dar nu uită nici de viața personală. Între realizarea filmului „Buzz House” și aducerea artiștilor la „Beach, please!”, Andrei Șelaru i-a fost alături Smarandei la serbarea zilei de naștere. CANCAN.RO a participat la fastuosul eveniment, prilej cu care cei doi îndrăgostiți au și oferit un interviu de senzație. Chiar dacă a rămas fără permis de conducere, vestitul vlogger nu pare deloc trist, ba din contră. Smaranda Știrbu dezvăluie, cu amuzament, cum a sunat primul dialog telefonic inițiat de iubit după ce i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Porsche-ul 911 Turbo S al vedetei a ajuns pe mâna partenerei, timp în care Selly își va face veacul în spate la S Class. Nu de alta, dar tânărul antrprenor intenționează să-și achiziționeze o asemenea limuzină. Cu toate dotările, ar atinge pe aproape prețul celui mai scump artist de la „Beach, please!”. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, organizatorul festivalului a divulgat suma amețitoare cerută de artistul american!

( NU RATA: SELLY, IUBITUL SMARANDEI, A FĂCUT DEZVĂLUIREA, ÎN PREMIERĂ, PENTRU CANCAN.RO: ”VREAU SĂ FIU TATĂ!” CÂND SE VA ÎNTÂMPLA?! )

stiri romania
Selly și Smaranda Știrbu au oferit un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Smaranda Știrbu și-a serbat ziua de naștere cu fast, la NUBA, alături de prieteni. Selly recunoaște aportul iubitei în progresul său: „M-a schimbat mult în bine!”

CANCAN.RO: În primul rând, LA MULȚI ANI, Smaranda! Ce dorință ți-ai pus?

Smaranda Știrbu: Nici nu știu, nici nu m-am gândit, să fiu sănătoasă și fericită.

CANCAN.RO: Andrei, cât la sută din fericirea Smarandei aduci tu?

Selly: Eu zic că la fel de mult cât mă face și ea pe mine fericit. Ne completăm unul pe celălalt. Amândoi avem o contribuție foarte mare asupra vieții celuilalt, ea m-a schimbat mult pe mine în bine, sunt convins că și eu pe ea. Astăzi cred că suntem amândoi persoane mult mai cool și mai bune datorită faptului că de cinci ani formăm un cuplu.

CANCAN.RO: Andrei a ieșit din friendzone, tu îl băgaseși acolo sau tot timpul ai avut o atracție pentru el, Smaranda?

Smaranda Știrbu: Noi am fost în aceeași clasă, începând cu liceul, și ne-am cuplat la puțin timp după, cam la doi ani. Nu petreceam mult timp împreună, pentru că el era plecat…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.