Spotify vrea să vândă cursuri online » Tehnologie și știință

0
42


O nouă categorie de conţinut – cursuri video online – ar putea fi adăugată, în curând, în aplicaţia şi aşa aglomerată a celor de la Spotify.

Spotify a început să experimenteze cu vânzarea cursurilor online, care constituie deja a patra categorie de conţinut a serviciului suedez, după muzică, podcast-uri şi ebook-uri.

Pentru început, Spotify oferă acces la patru categorii de cursuri – muzică, creativitate, business şi trai sănătos, iar furnizorii sunt BBC Maestro, Skillshare, Thinkific şi PlayVirtuoso,

Spotify le-a promis furnizorilor că le va oferi acces la audienţe mai mari şi că poate targeta direct utilizatorii interesanţi de domeniile respective.

Câteva lecţii dintr-un curs pot fi accesate gratuit, dar cei care vor să continue să înveţe, vor trebui să plătească. Plata nu se poate face în cadrul aplicaţiile, pentru că Spotify nu vrea să plătească comision către Google sau Apple.

În schimb, compania opreşte un comision de la furnizorii cursurilor, dar nu spune cât este acesta.

Experimentul este derulat în prezent doar în Marea Britanie, iar compania va evalua rezultatele acestuia înainte să decidă cum va merge mai departe.

Citește și Spotify va traduce podcast-urile cu ajutorul AICiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.