„Acolo trăiam ca și cum eram băgați în priză, nu ne este deloc dor de așa ceva”

0
30


Andrei Nicola și familia sa au ales să se întoarcă în România, după 14 ani petrecuți în Londra. Au lăsat luxul și s-au mutat într-un sat din țara noastră. Și-au dorit o viață mai simplă și mai autentică pentru copiii lor, scrie adevărul.ro. Din banii obținuți din vânzarea celor două case din Londra și-au cumpărat vaci rasă Angus și au făcut o fermă. 

Andrei Nicola, întors în România Foto: Anunțul UK

Andrei Nicola, întors în România Foto: Anunțul UK

S-au întors în România după 14 ani petrecuți în Londra 

După 14 ani petrecuți în inima Londrei, Andrei Nicola și familia sa au ales să se reîntoarcă la origini, mutându-se într-un sat din România, în căutarea unei vieți mai simple și mai autentice. Românii au povestit aventura întoarcerii lor „la coada vacii”, cum susține Andrei Nicola într-un interviu acordat celor de la Anunțul UK. 

„Nu ne este deloc dor de banii din Londra și de stilul de viață de acolo. Trăiam ca și cum eram tot timpul băgați în priză, stăteam ore în șir blocați în trafic, aglomerații și vedeam cu ochii noștri că lumea din jur era la fel de stresată ca noi. Nu ne este deloc dor de așa ceva ”, a mărturisit conaționalul. 

Au renunțat la lux pentru o viață simplă

Andrei Nicola, originar din Maramureș, a emigrat în Marea Britanie în 2009, unde inițial a lucrat ca muncitor necalificat pe șantierele din centrul Londrei. În timp, datorită educației sale și a muncii asidue, a reușit să avanseze profesional până la poziții de conducere într-o companie de renume, specializată în renovarea și amenajarea interioară a restaurantelor și birourilor din zona centrală a metropolei britanice.

Succesul său, alături de cel al soției, le-a permis să dobândească o viață de invidiat: două case în Londra, mașini, haine de firmă, vacanțe și mese în restaurante de top. „Am realizat că nu ai nevoie de toate acestea. Am început să conducem mașini simple, să ne îmbrăcăm cu haine care nu se mai vede brandul pe ele. Mai ales că oricâți bani ai face niciodată nu îți ajung și devii un hamster care…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.