Cea mai bună halterofilă din Europa este româncă

0
30


  • Liga 2: CorvinulBuzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Cea mai valoroasă halterofilă europeană a anului 2023, triplă campioană continentală la Sofia și deținătoare a tuturor recordurilor „Bătrânului Continent” la categoria 49 de kilograme, Mihaela Cambei trage din greu în sala de antrenamente pentru a-și atinge obiectivul.

Mihaela Cambei și-a tatuat cercurile olimpice, după ce a câștigat medalia de bronz la JO de tineret 2018

Galerie Foto

În vârstă de 21 de ani, ea are acest vis încă din 2018, când a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice pentru tineret de la Buenos Aires. Atunci, și-a tatuat pe brațul drept cercurile olimpice, iar în vară, după Paris, intenționează să-și completeze desenul cu medalia obținută acolo.

”Mi-au plăcut tatuajele încă de când eram mai micuță. Primul meu tatuaj a fost cel cu cercurile olimpice și am zis să mai fac câteva. L-am făcut în 2018, după Olimpiada de tineret.

stiri romania

Aș vrea să-l continui, dar după ce termin Parisul. Să-mi trec Olimpiada din Buenos Aires și Paris 2024 și bineînțeles să îmi tatuez și medalia dacă mă voi întoarce cu ea acasă.”, a spus Mihaela Cambei, potrivit SportsNet.

Între timp, a ajuns la 11 tatuaje și recunoaște că, deși tatuajele dor atunci când sunt făcute, durerile sunt mai mari la antrenamente, când ridică tone.

”Nu am calculat niciodată cât ridic, dar…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.