Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul la primăria Capitalei. Cei doi au fost colegi de liceu

0
39stiri romania

Cătălin Cîrstoiu candidează la primăria Capitalei în 2024. Află cine este și cu ce se ocupă soția medicului.

Cătălin Cîrstoiu este căsătorit cu Monica Mihaela. Vezi cu ce se ocupă soția candidatului pentru Primăria Capitalei. Nașul lor de nuntă este fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Monica, soția lui Cătălin Cîrstoiu, are 49 de ani și lucrează în domeniul medical

Monica Mihaela Cîrstoiu s-a născut pe data de 18 septembrie 1974. Începând cu anul 2016, Doamna profesor Cîrstoiu Monica Mihaela conduce Clinica de Obstetrica-Ginecologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Printre competențele clinice obținute, se numără Ecografie în Obstetrica și Ginecologie, Colposcopie și Citodiagnostic, Laparoscopie în ginecologie, Histeroscopie, Planificare familială, Tehnici de reproducere umană asistată, Fertilizare în vitro, Uroginecologie, Medicina materno-fetală.

În plus, soția lui Cătălin Cîrstoiu activează și în domeniul cercetării medicale, fiind implicată în peste 40 de proiecte naționale și internaționale.

Din 2013 și până în prezent, Monica Mihaela Cîrstoiu este conferențiar la Catreda de Obstetrică Ginecologie a SUUB, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București.

Citește și: Victor Ciutacu a recunoscut că soția lui câștigă mai mult decât el! Ce meserie practică: „A decis să se facă după ce nu a mai avut loc în politică”

Monica Mihaela Cîrstoiu

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Monica și Cătălin Cîrstoiu s-au cunoscut în liceu

Cătălin Cîrstoiu a absolvit Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu” din Pitești, ca șef de promoție, în 1993. Candidatul la Primăria Capitalei a cunoscut-o pe soția sa, Monica Mihaela, în liceu.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ 30 de ani. Pasiunea lor pentru medicină i-a ajutat să profeseze în domeniul medical și să ocupe funcții importante în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Nașul lor de nuntă este fostul președinte al României Traian Băsescu.

Citește și: Cine este Lucian Judele? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre candidatul la Primăria Sectorului 3

Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei și Marcel Ciolacu

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Cine este Cătălin Cîrstoiu, candidatul la primăria Capitalei

Cătălin Florin Cîrstoiu are 49 de ani…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.