Editorial Alin Buzărin – Stenogramele și cruciada împotriva violenței din tribune

0
35


Articol de Alin Buzărin – Publicat joi, 28 martie 2024, 15:50 / Actualizat joi, 28 martie 2024 15:52

Evenimentele de acum două săptămâni de la Rapid și suspendările drasice primite recent de Dinamo și de UTA n-au cum să nu se lege între ele.

Când Bocciu și colegii săi de peluză giuleșteană au primit mandate de 30 de zile, gândul s-a dus în altă direcție decât strict la artificii, petarde, meciuri întrerupte.

Cu toții ne-am gândit că nu se rețin oameni doar pentru asta. Sunt criminali cunoscuți, cu faptele comise cu ani în urmă, care prin diverse tertipuri avocățești au reușit să nu facă o oră de pușcărie. Au apărut apoi și imaginile acelea cu băieții jucându-se cu niște arme în spatele unor blocuri și ne-am gândit că asta se află la capătul firului: deținere ilegală de arme, poate chiar trafic cu acestea. Oricum, ceva din acest registru.

Mai e și altceva?

Dar iată că la aproape două săptămâni de la acele areștări, au apărut stenogramele. Nicio silabă despre arme, totul se învârte în jurul unor întâmplări de peluză. Sau poate că autoritățile (Parchet, Poliție) au grijă să se scurgă către opinia publică dpoar ceea ce vor ele să se afle.

Poate că sunt și niște stenograme în care se vorbește și despre altceva decât despre petarde și artificii, dar acele discuții n-au fost date…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.