Fotbalistul român suspendat un an pentru pariuri rupe tăcerea și acuză FRF: ”M-au judecat foarte, foarte grav”

0
36


  • Liga 2: CorvinulBuzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Cosmn Achim: ”Mai am trei luni de suspendare”

Fostul fotbalist al celor de la Voluntari și de la Petrolul a fost acuzat, la acea vreme, că a făcut datorii imense tocmai din cauza acestei dependențe. De altfel, fostei sale prietene, cea care l-a și reclamat la Federație, îi datora 50.000 de euro.

În prezent, Achim numără zilele care au mai rămas până la ridicarea suspendării, astfel că a acceptat să vorbească despre cea mai grea perioadă din viața sa.

”Mai am trei luni de suspendare. Pe 20 iunie îmi expiră suspendarea și mă reîntorc pe gazon.

A fost o perioadă extrem de grea pentru mine, nu am avut accidentări grave, dar nu doresc nimănui așa ceva. Vreau să mulțumesc familiei și puținilor prieteni care au rămas alături de mine și care au avut și au încredere în mine”, a spus Achim, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Achim a dezvăluit că Gabi Tamaș a fost mereu alături de el

stiri romania

Achim susține că este nevinovat și este convins că pedeapsa dictată de comisia FRF a fost mult prea aspră. În plus, a mai dezvăluit că Gabi Tamaș, actualul oficial al celor de la Concordia Chiajna, l-a susținut necondiționat.

”Am avut foarte multe gânduri, chiar mă gândeam dacă să mă reapuc de fotbal sau nu. Dar fac asta de foarte mult timp, sunt destul de puternic și am trecut peste cu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.