Imagini adorabile cu moștenitoarea Karina Pavăl, imperiului Dedeman. Pare pregătită să devină mămică

0
32


Moștenitoarea imperiului Dedeman, Karina Pavăl, s-ar descurca perfect în postura de mamă. O arată imaginile surprinse de CANCAN.RO în buricul capitalei, cu tânăra de 29 de ani în compania fetiței unor prieteni de familie. Extrem de grijulie și cu zâmbetul mereu pe buze, tânăra s-a plimbat și s-a jucat cu copila, în zona Floreasca. Semnalul pe care l-a primit, cu această ocazie, iubitul său, Dragoș Iamandoiu, este unul cât se poate de clar… Karina pare pregătită să aducă pe lume primul lor copil…

Karina Pavăl este moștenitoarea unei averi ce se ridică la trei miliarde de euro, conform revistelor de specialitate. Cu toate acestea, tânără al cărei viitor este asigurat, din punct de vedere financiar, epatează prin simplitate. Deunăzi, chiar în buricul capitalei, ea a fost surpinsă de paparazzi CANCAN.RO la o mică ieșire prin oraș.

stiri romania
Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman, s-ar descurca perfect în postura de mamă. Foto: CANCAN.RO

Îmbrăcată elegant, dar fără a-și etala haine de firmă, aceasta a luat masa în compania iubitului său, avocatul Dragoș Iamandoiu și a unor prieteni, însoțiți, probabil, de fiica lor, la FishHouse în Floreasca.

Tinerii au mâncat, au băut apă plată… La masa cu pricina, veselie și voie bună. În tot acest timp, moștenitoarea imperiului Dedeman a fost, pur și simplu, topită după copila lângă care a stat. A sorbit-o din priviri și au râs împreună!

stiri romania
Karina Pavăl și iubitul său au luat masa la un local din Floreasca. Foto: CANCAN.RO

(NU RATA: PAVĂL, PROPRIETARUL DEDEMAN, SE OCUPĂ PERSONAL DE RENOVAREA UNUI PALAT SUPERB. VECINUL LUI GIGI BECALI, CEL MAI BOGAT ROMÂN, ÎN INSPECȚIE LA ȘANTIERUL DE 5 MIL €!)

Pare pregătită să devină mamă

A urmat, apoi, o plimbare pe jos, fără mașină, până în zona Victoriei. Din nou, și pe drum, micuța a fost în centrul atenției. S-a bucurat nu doar de atitudinea drăgăstoasă a Karinei, ci și de cea a iubitului său. La final, moștenitoarea averii Dedeman a început să se joace cu copila. Au alergat împreună, ca și când ar fi fost de aceeași vârstă.

Fără îndoială, Karina s-ar descurca perfect în postura de mamă. Iar semnalul pe care l-a primit, cu această ocazie, iubitul său, Dragoș Iamandoiu, pare unul cât se poate de clar… Karina pare pregătită să aducă pe lume primul lor copil. I-a bătut apropouri partenerului…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.