M-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatură

0
26


Gabriela Firea a vorbit la Antena 3 despre faptul că partidul din care face parte, PSD, nu a propus-o drept candidat pentru primăria Capitalei. Aceasta a menționat că a ales să-și continue cariera politică în interiorul Partidului Social Democrat, considerând că perioada prin care trece, la acest moment, este „o restartare”. 

Gabriela Firea a declarat că, deși și-a dorit să candideze pentru funcția de primar General al Bucureștiului, s-a văzut nevoită să urmeze direcția politică pe care au luat-o colegii din alianța PSD-PNL. Ea a adăugat că nu are de gând să părăsească Partidul Social Democrat și se dedică total carierei politice.

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat o altă decizie în coaliţie, pe care, după ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, cu familia bineînţeles, cu prietenii apropiaţi, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD şi să-mi continuu munca. (…) Îmi place să fiu un partener de drum lung şi în viaţa privată şi în cea profesională”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3 CNN.

Întrebată la Antena 3 dacă i s-au pus piedici în cursa către candidatura pentru Primăria Generală a Bucureştiului, Firea a declarat:

„Nu consider că au…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gandul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.