Mărturia Alinei, Românca De 23 De Ani Care și-a Găsit Fetițele De 2 și 4 Ani Moarte Lângă Tatăl Lor, în Spania: „A Făcut-o Ca Să Sufăr Eu”

0
35


Cristian, bărbatul cu care avusese o relație și era tatăl celor două fetițe în vârstă de doi și patru ani și-a luat viața otrăvindu-se cu îngrășământ lichid, după ce și-a ucis în același fel copilele, într-o fermă din Alboloduy.

După mai bine de o săptămână de durere, tânăra și-a spus povestea și a vrut să clarifice zvonurile care se răspândiseră despre viața. „Nu știu ce avea în cap, dar sunt sigură că a făcut-o ca să sufăr eu”, a spus tânăra româncă. „Știa că dacă el se sinucide, voi trăi în pace cu fetele mele”, ea a adăugat. .

Alina s-a îndrăgostit de Cristian la 18 ani, la scurt timp după ce a rămas însărcinată cu prima ei fiică, Larisa, și atunci a început teroarea. „A început cu gelozia. M-a izolat. Mi-a spart telefonul ca să nu pot vorbi cu mama”, spune Alina.

Apoi a început să o lovească și să o amenințe de mai multe ori cu moartea, inclusiv pe fetița de 4 ani. Mai mult, odată când erau toți trei în mașină, tatăl a făcut un gest de a se izbi de o fântână.

Conștientă de pericolul în care se afla, în 2022 Alina a depus plângere împotriva bărbatului și s-a mutat într-un cămin de plasament din care, în cele din urmă, a plecat de bunăvoie. „Am plecat pentru că m-am simțit presată să fac asta. Nu m-am simțit protejată. În fiecare zi mă întrebau dacă am găsit ceva cu chirie și când am de gând să plec”, a spus tânăra.

Confruntată cu situația de a trăi într-o țară străină, fără să cunoască bine limba (pe care nu a putut-o învăța din cauza izolării), fără sprijin și cu două fetițe, a decis să se întoarcă la tatăl copilelor. „Am făcut această greșeală pentru că am fost împinsă de circumstanțe”, a explicat ea. A făcut un efort să-și îmbunătățească relația cu tatăl fetelor.

„Chiar dacă avea un ordin de restricție, mă simțeam mai în siguranță dacă vorbeam cu el. M-a rănit, dar nu m-am gândit la mine sau la el, m-am gândit la fericirea fiicelor mele. Le-a iubit foarte mult și ele l-au iubit ”, își amintește Alina. Mai mult, în timpul interviului, a recunoscut că i-a oferit tatălui posibilități pentru a putea petrece mai mult timp cu fiicele lui și că, într-un fel, era persoana în care avea cea mai mare încredere, deoarece nu credea niciodată că le poate face rău.

În același timp, recunoaște că singurul motiv pentru care Alina a menținut acestă legătură cu tatăl fetițelor a fost ca acesta să o autorizeze să le ducă în România. „Am vrut să merg în țara mea, dar în instanță mi-au spus că nici măcar nu pot să părăsesc Andaluzia până la încheierea procesului (care era programat pentru 10 aprilie)”, a explicat ea.

Așa că ea a încercat să calmeze situația cu cel care i-a fost cândva partener, pentru ca acesta să-i permită să ducă fetele în țara în care locuiește mama ei, bunica Larisei și Elisei, care nu și-a cunoscut niciodată nepoatele.

Acum, tânăra de 23 de ani a spus că nu se simte în stare să părăsească locul unde au fost îngropate fiicele ei. „Aici sunt fetele mele”, a spus ea. Încă nu s-a simțit suficient de puternică pentru a se întoarce în casa în care a locuit cu fetițele, pentru că totul îi amintește de ele. În prezent, locuiește în casa unei prietene și în fiecare noapte se întoarce la cimitir pentru a aprinde două lumânări în memoria îngerașilor ei.

Cu excepția zilei în care a avut loc tragicul eveniment și cea a înmormântării dureroase a fetelor, Alina a decis să se descurce fără ajutor psihologic și a încetat să ia medicamente. „Vreau să merg înainte cu propriile mele forțe”, a spus ea în interviul cu Toñi Moreno.

Cu toate acestea, recunoaște că nu s-a împăcat cu pierderea: „Le caut pe fete și nu accept că nu le găsesc. Simt că ceva s-a stricat și nu pot repara”.

Ionel Cristian, un cetățean român în vârstă de 34 de ani, și soția sa, Alina Florentina, erau în proces de divorț. Bărbatul avea un ordin de restricție, după ce soția l-a denunțat pentru, dar primise acceptul tinerei mame de a-și petrece timpul cu copilele.

Duminică, 17 martie, el le-a luat și a mers cu ele la ferma în care locuia, le-a dat să bea un insecticid, a băut și el și toți trei au fost găsiți fără viață chiar de Alina.


Google News
Urmărește-ne pe Google NewsCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.