Poștașii intră în grevă săptămâna viitoare. Când vor fi livrate pensiile în aprilie și în ce zone ar putea exista întârzieri

0
32


Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a adus recent în atenție o problemă ce ar putea afecta pensionarii din anumite județe din România în luna aprilie – greva poștașilor. Într-o declarație recentă, Ștefan a oferit detalii despre posibilele întârzieri în livrarea pensiilor și a prezentat strategiile pentru gestionarea acestei situații.

Poștașii vor intra în grevă săptămâna viitoare. Foto: arhiva.

Poștașii vor intra în grevă săptămâna viitoare. Foto: arhiva.

Ce a spus directorul Poștei Române

Cu o grevă planificată pentru săptămâna următoare, mulți se întreabă dacă pensiile vor fi livrate la timp în luna aprilie. În acest context, directorul Poștei Române a asigurat că vor face tot posibilul pentru a respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii, iar până la data de 15 aprilie, toate pensiile ar trebui să fie livrate.

Cu toate acestea, Ștefan a recunoscut că ar putea exista unele dificultăți logistice, iar în unele orașe s-ar putea înregistra întârzieri de zile. Cu toate acestea, estimează că în proporție de aproximativ 90%, pensiile vor fi livrate la timp în întreaga țară.

În ceea ce privește județele care ar putea fi afectate în principal de aceste întârzieri, directorul a menționat că se așteaptă ca greva să aibă impact mai mare în sudul și vestul țării. Printre județele menționate se numără Buzău, Maramureș și Arad.

Cu siguranță vom respecta înțelegerea cu Ministerul Muncii și până la data de 15 aprilie toate pensiile vor fi livrate. Probabil că vor exista anumite dificultăți logistice, dar pe care le vom remedia în câteva zile.

E posibil să existe întârzieri de zile în unele orașe, dar în proporție de 90% pensiile vor fi livrate la timp în toată țara. Estimăm sau presupunem că în câteva județe din țară vor fi genul ăsta de probleme.

Puțin în sud, în special în vestul țării, undeva între sud şi un pic în vestul țării. Ne gândim că avem unele județe precum Buzău, Maramureș, în Arad e posibil. Deci cam în zonele acestea. E greu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.