Presa britanică, alegere bizară înainte de EURO 2024. Jucătorul României care va face diferența la turneul final din Germania

0
28


România, naționala lui Edi Iordănescu, a făcut egal cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și a pierdut cu Columbia, scor 2-3, în cele două amicale disputate la finalul acestei luni.

Jurnaliștii britanici au tras o concluzie clară și au spus ce jucător din lotul nostru va face diferența la EURO 2024.

Presa britanică, alegere bizară înainte de EURO 2024. Jucătorul României care va face diferența la turneul final din Germania: „El va fi cheia!”

George Pușcaș a început ca titular și a jucat până la final în remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în timp ce în eșecul cu Columbia, scor 2-3, a fost rezervă neutilizată.

Deși în campania preliminară a fost cel mai criticat jucător din lotul naționalei României, jurnaliștii britanici sunt convinși că atacantul lui Bari va străluci la EURO 2024.

„Deși România nu este recunoscută petru aparițiile dese la turneele finale, progresul recent este o răsplată a planului pe termen lung impus de Federație. Un grup impresionat de talente a șocat Anglia la Campionatul European U21 din 2019, când în naționala noastră se aflau nume precum James Maddison, Mason Mount sau Fikayo Tomori. Mulți dintre jucătorii de atunci ai României și-au făcut ulterior în naționala de seniori.

România și-a asigurat calificarea cu 22 de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.