Prințul Harry, îndemnat de Meghan să se împace cu fratele său, prințul William. Ce mesaj important a transmis regele Charles

0
29


Meghan Markle l-ar fi îndemnat pe prințul Harry să se împace cu fratele său, în timp ce familia regală continuă să se confrunte cu problemele de sănătate, atât ale prințesei Kate, cât și ale regelui Charles.

Autorul regal, Tom Quinn, a spus că ducele de Sussex are încă ,,speranțe vagi” că va fi iertat de familia sa înstrăinată și că i se va oferi un ,,rol minor”- la patru ani după ce el și Meghan au renunțat la titlurile regale. Afirmațiile vin pe fondul unei serii de temeri legate de problemele de sănătate cu care se confruntă familia regală. Astfel, unii membri ai familiei regale britanice sunt nevoiți să renunțe la îndatoririle publice, pentru a se trata.

Prințesa de Wales a lansat un mesaj video emoționant vinerea trecută, dezvăluind că a început un curs de chimioterapie preventivă. Regele a fost, de asemenea, diagnosticat cu cancer și a renunțat la îndatoririle publice în timp ce urmează un tratament. O mare parte din îndatoririle sale au fost preluate de Camilla, care a sosit astăzi la slujba anuală din Joia Mare, de la Catedrala Worcester, în locul său.

Citește și: REGELE CHARLES (ŞI EL BOLNAV DE CANCER), GEST EMOŢIONANT PENTRU PRINŢESA KATE. SCENE DE COŞMAR PENTRU FAMILIA REGALĂ

Mesajul emoționant transmis de regele Charles

În timp ce regele Charles nu va participa la slujbă, un mesaj personal de Paște a fost difuzat în absența sa. Acest mesaj reprezintă prima sa declarație publică de când Prințesa de Wales a spus lumii despre diagnosticul ei de cancer.

Regele s-a adresat națiunii într-un mesaj înregistrat de Paște, difuzat astăzi la slujba anuală din Joia Mare. Discursul audio al lui Charles a fost transmis unei congregații de la Catedrala Worcester în absența sa, din cauza tratamentului continuu al monarhului pentru cancer. Nu s-a referit direct la tratamentul regelui și al prințesei de Wales,  dar i-a evidențiat pe cei care ,,întind mâna prieteniei” – probabil că va fi interpretat ca răspunsul națiunii după ce au aflat de a două tragedie a familiei regale.

Charles și-a amintit de promisiunea pe care a făcut-o în momentul încoronării sale, semn că va rămâne mereu alături de poporul său:

,,Actul de închinare, aici, în Catedrala Worcester, îmi amintește de angajamentul pe care l-am făcut la începutul serviciului de încoronare – de a urma exemplul lui Hristos nu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.