Procurorul șef Kejriwal din Delhi rămâne în custodie până pe 1 aprilie într-un caz de corupție.

0
25

Un tribunal indian a prelungit custodia liderului opoziției și a prim-ministrului din Delhi, Arvind Kejriwal, până pe 1 aprilie, într-un caz de corupție legat de politica de alcool a teritoriului capitalei naționale, au declarat media locale.

Arvind Kejriwal, un critic al partidului aflat la guvernare, a fost arestat în legătură cu o anchetă referitoare la politica de alcool a Delhiului. Aceasta a avut loc în contextul în care Kejriwal și partidul său, Aam Aadmi Party, au criticat deschis mai multe politici ale guvernului central.

Este important de menționat că politica de alcool a guvernului central a fost criticată pentru că ar fi favorizat unele companii, în defavoarea altora. Este posibil ca această critică să fi dus la ancheta împotriva lui Kejriwal, care a fost un vocal critic al guvernului Modi.

În prezent, situația lui Kejriwal rămâne nesigură, cu privire la cât timp va rămâne în custodie. Este posibil ca acest caz să aibă un impact asupra politicii și peisajului politic din India, în contextul în care Kejriwal este unul dintre liderii importanți ai opoziției.

Este important de urmărit evoluția acestui caz și implicațiile sale asupra societății indiene, într-un moment în care lupta împotriva corupției și transparența în guvernare sunt chestiuni importante în India.

Sursa: https://www.reuters.com/world/india/delhi-chief-minister-kejriwals-custody-extended-until-april-1-graft-case-2024-03-28/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.