PSD Iași anunță bilanțul racolărilor pentru alegerile locale: 8 primari și peste 50 de consilieri de la PNL, USR și PMP

0
25stiri romania

PSD Iaşi anunţă joi că încă un primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, precizând că până acum șase primari şi un viceprimar PNL, un primar USR, un primar PMP şi peste 50 de consilieri locali s-au alăturat social-democraţilor la Iaşi.

„Primarul Costel Hugianu şi cei 8 consilieri locali ai comunei Stolniceni-Prăjescu se alătură social-democraţilor şi vor candida din partea PSD la alegerile locale. Aceştia au regăsit în echipa social-democrată condusă de prefectul Bogdan Cojocaru mediul constructiv de continuare a proiectelor şi investiţiilor pentru comunitate într-o manieră onestă, echilibrată şi competentă”, a transmis PSD Iaşi, potrivit Nesws.ro.

Conform aceleiaşi surse, până acum, șase primari şi un viceprimar PNL, un primar USR, un primar PMP şi peste 50 de consilieri locali s-au alăturat echipei social-democrate de la Iaşi.

„Mă bucur că echipa noastră se consolidează din ce în ce mai mult la nivelul comunităţilor locale. La Stolniceni-Prăjescu nu a mai fost acelaşi ritm de dezvoltare ca în mandatul social-democrat de la Consiliul Judeţean atunci când a fost pusă la punct infrastructura rutieră şi au fost atrase sume guvernamentale considerabile pentru investiţii în utilităţi, reabilitarea şi modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, construirea de terenuri de sport. Am încredere că…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.