Simona Trașcă, prima reacție după ce George Pepa s-a jucat în fața bisericii: „Să uite de mine”

0
27


Diva se simte în continuare în pericol, dat fiind că ordinul de restricție al bărbatului pe care-l acuză de hărțuire a expirat.

George Pepa a jurat în fața unei biserici că nu îi va face rău Simonei Trașcă, apoi a declarat că și-ar dori să fie împreună cu ea. În exclusivitate la Antena Stars, diva a reacționat. Blondina spune că nu are încredere în spusele bărbatului, mai ales că acesta se contrazice, când spune că nu-i vrea răul și că și-ar dori să fie împreună cu ea, în condițiile în care ea nu-și dorește acest lucru.

Sper să se țină de cuvânt. Dacă mă juram eu, având în vedere că eu sunt cu biserica, știm că nu mă jur fals. El nu prea le are cu biserica. Nu știu cât o să respecte ce a zis. S-a contrazis. A zis că mă lasă, că speră. Trebuie să se liniștească, să își vadă de viața lui. Nu avem nimic de împărțit. Vreau să îi transmit să se liniștească și să uite de mine. I-am spus asta mereu. Eu nu sunt tocmai liniștit acum că el nu mai are control judiciar.“, a declarat Simona Trașcă, in urmă cu puțin timp, exclusiv pentru Antena Stars.

În prealabil, la Xtra Night Show, George Pepa justificare astfel faptul că s-a jucat în fața bisericii că nu-i va face rău Simonei Trașcă: Am făcut acest gest pentru că eu consider că este frumos, că este ok, având în vedere că Simona este o persoană foarte credincioasă, la fel și familia ei. să fac niște promisiuni în fața bisericii.

Promit că nu îi voi face nimic rău niciodată. Îi doresc tot binele și să stea liniștită, să își șocată din cap teama că îi voi face ceva. Aș fi în stare de orice pentru a fi ea bine.

Într-o altă intervenție la Antena Stars, George explica de ce i-a folosit inițialele și data nașterii la numărul propriu de la mașină. Am pus inițiala ei, data de naștere și bineînțeles, inițiala de la nume pentru că așa simt eu bine. Consider că ea e în preajma mea mereu. Chiar dacă nu eșe, eu trăiesc așa. Nu știu cum să-ți spun, adică dacă mai putem să o numim „obsesie” sau despre ce este vorba aici. 100% îi transmit să fie liniștită din punctul asta de vedete și să își scoată asta din cap. Nu se va întâmpla nimic rău, niciodată. Pur și simplu am eu pentru ea ceva așa în suflet.”, a declarat George, recent, pentru Antena Stars.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.