4 televiziuni dispar din România. Vestea a căzut ca un șoc peste angajați

0
40


Se închid televiziunile Orange Sport. Administratorul televiziunii, Orlando Nicoară,  și-ar fi informat angajații printr-un mail că urmează să fie concedieri. 

Se închid 4 emisiuni tv / foto: arhiva Click!

Se închid 4 emisiuni tv / foto: arhiva Click!

Informația obținută de Paginademedia.ro anunță că cele patru emisiuni sportive deținute de Orange Sport: Orange Sport 1,  Orange Sport 2,  Orange Sport 3,  Orange Sport 4 se vor închide în decursul acestei veri. 

„În contextul strategiei de simplificare a serviciilor pe care Orange le oferă, a fost luată decizia ca posturile Orange Sport să fie închise înainte de începerea noului sezon competiţional 2024 – 2025”, informează sursa amintită.

Se închid cele 4 televiziuni Orange Sport

Clever Media, compania care deține televiziunile Prima Sport, s-a ocupat de operarea posturilor de la Orange Sport. La scurt timp după aflarea veștii, în același mesaj se mai arată următoarele: 

„Vă asigurăm că vom face tot posibilul să fim alături de voi pentru a trece peste această perioadă cât mai uşor”, mai arată acelaşi mesaj, cu mențiunea că aceste schimbări vin la pachet și cu disponibilizări: 

„Deşi ne-am dori ca această decizie să nu aibă un impact asupra echipei, suntem în imposibilitatea de a continua colaborarea cu toţi colegii care sunt implicaţi în producţia canalelor Orange Sport”. 

Mesajul continuă: „Ţinând cont de profesionalismul de care aţi dat dovadă, ne vom implica, acolo unde va fi nevoie, pentru ca toţi colegii vizaţi de această decizie să primească oferte din piaţă.”

Prima reacție a companiei Orange 

Conform sursei amintite, aflăm că reprezentanții companiei Orange au avut o primă reacție:

„Astăzi, Orange oferă acces la cel mai bun conţinut sportiv prin intermediul canalelor Prima Sport şi Orange Sport.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.