Ana-Maria Barnoschi se pregătește pentru sezonul cald. Ce tratament și-a făcut vedeta de la “Roata Norocului” de a umblat cu chipul acoperit? “Nu o să vă spun niciodată că mi-am dat cu usturoi pe față și îmi arată tenul minunat”

0
40stiri romania

Ana-Maria Barnoschi se pregătește de vară! Co-prezentatoarea de la “Roata Norocului” a profitat de ultimele zile mai răcoroase pentru a efectua un tratament care se realizează doar în sezonul rece, și anume, Laserul CO2.

Vedeta Kanal D este extrem de atentă la imaginea ei, are un stil de viață sănătos, face sport de câteva ori pe săptămână și merge periodic să-și facă proceduri și tratamente pentru a arăta impecabil. Recent, Ana-Maria a optat pentru o procedură de rejuvenarea pielii tenului.

Nu o să vă spun niciodată că mi-am dat cu usturoi pe față și îmi arată tenul minunat, astăzi, vă arăt ce procedura am ales să îmi fac. Si anume Laser Co2. Am citit foarte multe lucruri pozitive, cum ar fi redarea luminozității tenului, refacerea tonusului și cel mai important pentru mine, combaterea primelor semne ale îmbătrânirii și anume ridurile care mă deranjează.

Așa am decis să-l încerc și eu, la îndrumarea medicului dermatolog Dr Mihaela Balaban, tot de la clinica dnei Dr Daniela Diveică, unde merg de aproximativ 6 ani.

După ce am demachiat tenul, am aplicat crema anestezică și am stat în jur de 30 de minute cu ea, am îndepărtat crema, am dezinfectat tenul.

Și am început procedura cu o intensitate medie. Gradul meu de durere era 1, dar asta diferă de la o persoană la alta. Procedura durează în jur de 30 de minute, iar după ce se termină și începe să se ducă efectul anesteziei, este o ușoară senzație ca și cum ți-ar lua foc fața, dar se calmează destul de repede după aplicarea compreselor cu ser fiziologic.

Recuperarea durează cam o săptămână și este foarte important să am grijă cu soarele, pentru că altfel există riscul să se păteze”, spune Ana Maria Barnoschi, co-prezentatoarea de la “Roata Norocului”, emisiunea de la Kanal D.

Ana-Maria Barnoschi a respectat cu strictele recomandările medicului, așa că s-a ferit de soare câteva zile bune. A ieșit din casă cu chipul acoperit și cu ochelari de soare pe nas, în așa fel încât să nu ajungă ultravioletele pe tenul ei.

Ce presupune tratamentul cu Laserul CO2?

Laserul CO2 este un tratament bine cunoscut, este gold standard-ul în rejuvenarea pielii, fiind unul dintre cele mai cerute tratamente în această perioadă a anului.

„Indicație estetică= rejuvenare- fotoîmbătranire, riduri, pete pigmentare. Inclusiv cicatrici post-acneice și cicatrici post-chirurgicale. Este…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.