Ciucă, întrebat dacă Iulian Dumitrescu va candida la CJ Prahova cu susţinerea PNL: „Nimeni nu este mai presus de lege”

0
28stiri romania

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, întrebat fiind dacă Iulian Dumitrescu va candida cu susţinerea PNL pentru un nou mandat de preşedinte Consiliului Judeţean Prahova, că „nimeni nu este mai presus de lege”. El subliniază că, după ce conducerea PNL va primi propunerile de candidaţi de la filiala Prahova, va fi luată o decizie „în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii”, transmite News.ro.

„Am spus-o de fiecare dată şi o spun şi acum şi o voi spune de fiecare dată: nimeni nu este mai presus de lege, instituţiile statului trebuie să-şi facă treaba şi asta este responsabilitatea juridică a fiecăruia dintre noi care încalcă legea. De partea cealaltă, eu, personal, de fiecare dată, şi în cariera militară, şi acum, am condus şi am luat decizii pe bază de reguli şi principii. Atunci când vom primi propunerile de la filială, voi lua decizia în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii. Punct”, a afirmat Nicolae Ciucă joi seară, la România TV, întrebat dacă Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, va fi validat pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Acesta a subliniat că „în acest moment” nu există o decizie cu privire la o eventuală candidatură pentru un nou mandat a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova.

Procurorii DNA au…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.