Ciulama de ciuperci cu usturoi. Gata în 30 de minute!

0
29



stiri romania

Această ciulama este nu doar o opțiune perfectă pentru perioada de post, dar reprezintă și o modalitate sănătoasă de a completa dieta și a elimina monotonia din preparatele culinare, aducând prospețime și bucurie în timpul acestei perioade de reflectare și purificare spirituală.

Astfel, o porție generoasă de ciulama de ciuperci poate fi consumată cu încredere în timpul Postului Paștelui, oferindu-le celor care țin post o alternativă apetisantă și echilibrată din punct de vedere nutrițional.

Ce religie are Andreea Esca. Puțini știu că prezentatoarea tv a făcut o schimbare majoră în viața ei când s-a căsătorit

Pentru a prepara două porţii ai nevoie de:

– 500 grame ciuperci champignon,

– o ceapă,

– 2 căţei de usturoi,

– 2 linguri de făină,

– 50 ml ulei,

– pătrunjel,

– sare,

– piper.

Mod de preparare:

Se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când a devenit aurie, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe. Se lasă pe foc să fiarbă în suc propriu, acoperind vasul cu un capac.

Se adaugă făina, puţină apă cât să le acopere şi usturoiul tocat mărunt.

 Se lasă pe foc să mai dea în clocot de câteva ori, apoi se opreşte focul.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se serveşte fierbinte, ornată cu pătrunjel, alături de mămăligă.

Un detectiv particular a dezvăluit greșeala pe care o fac întotdeauna bărbații care înșală



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.