Cu Ce Se Ocupă Vero Căliman, Fetița Zurli, După Ce și-a Dat Demisia Din „Gașca Zurli”. Anunțul Actriței: „Am Lansat Un Proiect La Care Am Visat De Când Mă știu”

0
10


În urmă cu trei săptămâni, Vero Căliman și-a dat demisia din „Gașca Zurli”, proiectul la care lucra alături de Mirele Retegan de peste 15 ani de zile. În anunțul ei făcut pe Instagram, actrița a spus că o lasă în urmă pe Fetița Zurli pentru a o descoperi pe femeia Veronica.

„Femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot”, a transmis Vero Căliman, care acum a anunțat noul ei proiect.

Actrița a lansat proiectul „Teatrul la Sat” pentru a ajuta copiii de la sate să se bucure de experiența teatrului. „Cu sufletul plin de bucurie, vreau să vă spun că am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși.

„Știu că povestea mea îi va inspira pe copii să viseze”

Când am aflat că în Comuna Jegălia e un primar care își dorește același lucru pentru copii nu am stat pe gânduri. Împreună am pus la cale proiectul “Teatrul la Sat”. Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce în ce mai mare”, a anunțat Vero Căliman pe pagina sa de Instagram.

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Recomandări

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

Și a continuat: „Şi uite aşa voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea. Știu că povestea mea îi va inspira pe copii să viseze chiar și la cai verzi pe pereți. Iar domnului Vasile Aurel vreau să îi transmit că acești copii cu siguranță își vor aminti cine era primar în satul lor atunci când erau mici”.

Pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, proiectul lui Vero Căliman va avea lansarea. „Atât vă mai spun pe 1 iunie, avem premieră! Și dacă ne iese treaba așa cum cred eu, aduc trupa și la București pentru o reprezentație”.

„Fetița…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.