„În fișa postului eram paznic, dar…”

0
29


Ies la lumină tot mai multe nereguli care au avut loc în Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii. Trei membrii celebri ai trupei și-au dat demisia, iar apoi a început să curgă cu declarații controversate despre cum funcționau lucrurile în echipă. Iată însă că un alt fost angajat din Zurli a făcut mărturisiri uimitoare despre modul în care era tratat și remunerat pentru munca sa.

Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli

Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli

Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli

Șirul de dezvăluiri șocante din Gașca Zurli continuă! Cei mai iubiți actori din trupă Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) și-au dat demisia, iar plecarea lor s-a lăsat cu scandal. Însă ei nu sunt singurii nemulțumiți de ce se întâmpla în echipă. Silviu Ciobanu este un alt fost angajat al Mirelei Retegan, care a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie salariul pe care îl primea acolo. Bărbatul a dezvăluit într-o scrisoare deschisă că ,deși în contract scria că prestează servicii de paznic, în realitatea, acesta făcea mult mai multe activități pentru care primea suma de 1.000 de lei, cu mult sub minimul pe economie.

„Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str. Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul.”, a scris Silviu Ciobanu.

Mai mult, bărbatul a mărturisit că făcea pe șoferul pentru toți…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.