În România, vara începe în aprilie. O săptămâna va ploua excesiv. Prognoza pe următoarele 4 săptămâni

0
31


Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, intervalul 25 martie – 22 aprilie 2024. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât mediile lunii aprilie, în unele zone fiind mai degrabă specifice pentru începutul verii. În timp ce valorile termice vor fi peste cele normale, o săptămână va fi caracterizată de ploi abundente.

Sfârșit de martie cu temperaturi de 30 de grade

1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg

Luna martie se încheie cu temperaturi de vară. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și nord-estice. În sudul țării sunt așteptate temperaturi ce vor depăși 30 de grade.

Vreme caldă și ploi abundente

Meteorologii anunță că în aprilie valorile vor fi pe tot parcursul lunii peste cele normale. Se vor înregistra însă cantităţi de precipitaţii importante în întreaga ţară, în intervalul 8 – 22 aprilie, mai ales în a doua săptămână a lunii aprilie. 

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cu excepţia regiunilor nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.Regimul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.