Leo de la Kuweit a mai făcut o victimă! Cu soție și amantă, a lăsat-o gravidă pe soția fostului colaborator

0
42


Site-ul nr. 1 din România detona bomba în urmă cu două săptămâni, când dezvăluia că Adriana, fiica lui Dan Bursuc, s-a combinat cu Leo de la Kuweit. Între cei doi lucrurile au avansat rapid, astfel că au stabilit inclusiv data nunții. Doar că, între timp, în ecuație a apărut încă o femeie, care ar fi gravidă cu cunoscutul manelist. Pe celebra adresă [email protected] au venit, recent, informații incredibile despre acest amantlâc de zile mari, pe care le prezentăm în exclusivitate. Aflați, în continuare, cine este domnița care ar fi băgat dihonia între Leo și Adriana. Urmează o poveste tare, tare de tot!

Dator la mai mulți interlopi care îl plătiseră să le cânte dar le-a dat “țeapă”, Leo de la Kuweit ar fi căutat un scut și l-ar fi găsit pe Dan Bursuc, a cărui fiică, Adriana, era încă traumatizată după relația cu Nicolae Florin, zis Uku, un personaj periculos, apropiat de clanul Chira. Între manelist și tânără s-a înfiripat o poveste de iubire și, ulterior, cei doi au stabilit data nunții. Lucrurile s-ar fi complicat, însă, după ce fiica “Tăticului maneliștilor” a aflat că partenerul ei ar avea încă o relație paralelă. Cu nimeni alta decât Matei Andreea Valentina, soția lui Cristian Londonezu, care a colaborat ani buni cu Leo de la Kuweit.

(VEZI AICI: SE COMPLICĂ AMANTLÂCUL ÎN CARE SUNT PRINȘI LEO DE LA KUWEIT ȘI FIICA LUI DAN BURSUC! ADIO, NUNTĂ?! TOATE DETALIILE AICI)

A rupt-o cu Leo de la Kuweit și colaborează cu Florin Salam

Mai mult, femeia ar fi gravidă, iar copilul ar fi al “ginerelui” lui Dan Bursuc. De altfel, potrivit imaginilor ne-au parvenit pe celebra adresă [email protected], Leo și Andreea și-au făcut aceleași tatuaje, ca semn al iubirii pe care și-o poartă. Ar avea o relație de aproximativ doi ani. Soția manelistului ar fi avut cunoștință de ea, ar fi fost și certați din cauza asta. Inclusiv Cristian Londonezu era la curent cu faptul că ar fi “tradus” de femeia cu care este căsătorit. De altfel, din cauza asta s-ar fi și certat cu Leo de la Kuweit și au încheiat parteneriatul. În prezent, Cristian Londonezu colaborează cu Florin Salam.

Leo de la Kuweit și Andreea au același tatuaj, semn al iubirii lor
Leo de la Kuweit și Andreea au același tatuaj, semn al iubirii lor

(VEZI AICI: TĂTICUL MANELIȘTILOR ESTE SFÂȘIAT DE DURERE! BURSUCIȚA A FUGIT DE ACASĂ CU LEO DE LA KUWEIT!)

“Ginerele lui Dan Bursuc”, ca…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.