Ștefan Odoroabă completează staff-ul lui Petrolul. Culoar pentru Eusebiu Tudor?

0
26


Articol de Ionel Luţan – Publicat vineri, 29 martie 2024, 11:35 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 11:35

Petrolul a completat chiar înaintea disputei cu Dinamo, de pe 1 aprilie, staff-ul tehnic. Plecarea lui Florin Pîrvu la FC Voluntari i-a pus la treabă pe ploieșteni în legătură cu numirea unui alt tehnician.

  • Dinamo – Petrolul, în etapa #2 din play-out, se joacă pe 1 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

A rămas să conducă echipa unul dintre secunzii fostului principal, Florin Pîrvu, este vorba de Florin Stângă. A urmat, chiar înaintea jocului cu Dinamo, venirea lui Ștefan Odoroabă care a antrenat ultima oară o formație de eșalon secund, CS Tunari.

Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”

STADIOANE

Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”

Culoar pentru Eusebiu Tudor spre Petrolul?

Ștefan Odoroabă este cunoscut în mediile fotbalistice ca un prieten apropiat al lui Eusebiu Tudor. Cei doi au și colaborat, dealtfel, și ar putea să o facă din nou, la Petrolul de această dată. Venirea lui Odoroabă la Petrolul ar fi un semnal pentru posibila numire a lui Tudor ca antrenor principal.

Mișcare importantă la Petrolul înainte de meciul cu Dinamo » Culoar pentru Eusebiu Tudor?

Ștefan Odoroabă //…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.