TUTORIAL VIDEO: Cum completezi Declarația Unică 2024

0
40


Cum completez Declarația unică 2024? Asta este o întrebare pe care și-o pun multe persoane care au venituri din activități independente, chirii, investiți și altele. Termenul de 27 mai se apropie, iar până atunci trebuie plătite taxele declarate în acel formular 212.

stiri romania

Sediu ANAFFoto: Agerpres

Consultantul fiscal Cornel Grama ne-a ajutat să facem un TUTORIAL VIDEO pentru acest an, mai ales că au intervenit foarte multe schimbări în modul de completare și declarare.

Prima parte a clipului VIDEO conține aspectele generale, dar și unele instrucțiuni de completare pentru a înțelege mai bine ce trebuie bifat și de ce: atât la partea de venituri realizate în 2023, cât și la cea de estimare a celor din 2024. În partea a doua aveți modele de calcul pentru diverse situații.

Ce exemple de completare găsiți în Tutorial

Tutorialul VIDEO este împărțit pe capitole în privința modului în care se completează în diverse situații împreună cu explicațiile aferente:

  • 1. Ce completezi la Capitolul I pentru venituri din activități independente în sistem real 4:20
  • 2. Ce completezi dacă ai venituri din…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.