Călin Bibarț: Voi lua în calcul toate opțiunile politice posibile, astfel încât Aradul să aibă doar de câștigat.

0
71


JURNAL ARĂDEAN: Domnule primar, de ceva vreme se tot vehiculează în mediul politic și în presă ideea că nu veți candida din partea PNL, ci din partea altor partide. Așa că am să trec la subiect și am să vă întreb direct, care este de fapt adevărul?

CĂLIN BIBARȚ: Având în vedere că sunt primar în funcție și cel mai bine cotat candidat în intenția de vot a arădenilor, statutar și „de jure” sunt candidat al PNL, validat de Biroul Național.

J.A.: De unde s-a născut atunci toată rumoarea, toată tevatura aceasta?

C.B.: Vă reamintesc că am semnalat în repetate rânduri, cu fiecare ocazie, atât conducerii locale a partidului cât și celei centrale, că este cât se poate de logic și normal ca primarul să-și contureze singur echipa de consilieri din Consiliul Local cu care să se prezinte în fața alegătorilor. Iar acest lucru este necesar pentru ca după ce vor fi aleși să poată pune în aplicare politica administrativă. De altfel, acest lucru se întâmplă în orice altă parte a țării, mai puțin la Arad. Ba mai mult, în majoritatea cazurilor primarul, mai ales când este „locomotivă” și este cel care aduce cele mai multe voturi, conduce și organizația locală de partid. Ceea ce se întâmplă în toate organizațiile de partid, ale PNL sau PSD, din toată țara, mai puțin la Arad.

J.A.: Cred…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.aradon.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.