Cristina Cioran A Slăbit 6 Kilograme în Două Săptămâni. Ce Dietă A ținut: „Nu Am Mai Gustat Ciocolată De O Lună și Ceva”

0
24


În vârstă de 46 de ani, silueta Cristinei Cioran a trecut prin nenumărate transformări, mai ales atunci când a devenit mamă. Acum, deranjată de câteva kilograme în plus, Cristina Cioran a decis să țină o dietă. Șase kilograme a slăbit în aproximativ două săptămâni.

Cristina Cioran: „Sunt foarte încântată”

„M-am ambiționat să am și eu beach body vara aceasta. Am intrat în programul Nupo două săptămâni și un pic, l-am ținut, am vrut să scap de 5 kg, am scăpat de 6, sunt foarte încântată. E adevărat că, acum (n.r, la eveniment), nu mă spuneți, am dat iama în mousse au chocolate de două feluri.

Nu am mai gustat ciocolată de o lună și ceva. Sunt foarte încântată că a mers foarte bine programul, e adevărat că m-am ambiționat. Nu aș vrea să cădem în derizoriu, să spunem: vai, e ușor, bați din palme! Nu, nu e ușor, dar ce e în viață ușor? Că dacă ar fi ușor, nu ar mai vrea nimeni!”, a spus Cristina Cioran la un eveniment pentru Playtech.

Dieta Nupo, cea pe care a ținut-o Cristina Cioran, este o dietă cu conținut ridicat de proteine, creată în Danemarca în anii 1980. Este considerată una dintre cele mai eficiente diete cu proteine din lume. Dieta Nupo se bazează pe consumul de shake-uri proteice pentru a suprima foamea și a furniza organismului proteinele esențiale, limitând în același timp aportul caloric. Aceasta poate fi ținută numai la sfatul medicului.

Statul român n-a alocat bani în 2024 pentru refugiații din Ucraina. Răspunsul IGSU referitor la deblocarea ajutorului financiar

Recomandări

Statul român n-a alocat bani în 2024 pentru refugiații din Ucraina. Răspunsul IGSU referitor la deblocarea ajutorului financiar


cristina-cioran-a-slabit-6-kilograme-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Vedeta a mai adăugat că a scăpat de kilogramele în plus fără sport, nici măcar tratamente anticelulită nu a mai făcut. „Nu am răbdare pentru tratamente corporale, deși ar trebui pentru fermitate. Nu poți să mă pui într-un loc, nu știu.

Nu poți să mă ții acolo să știu că e programare, numai ideea că e programare pe mine m-a scos din ale mele. Să știu după aceea că durează o oră, gata, s-a terminat! Deci nu din motivul ăsta. Iar sport tot așa”, a mai precizat ea.

Ce spune Cristina Cioran despre operațiile estetice

De-a lungul timpului, Cristina Cioran nu a apelat prea des la ajutorul medicului estetician. Abia la peste 30 de ani a făcut o intervenție la față pentru a-și trata ridurile. „Prima oară la un estetician cred că am fost la 30 și ceva de ani, pentru că nu am avut niciodată…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.