Dan Șucu a cerut, Mihai Rotaru a spus “NU”! Decizia luată înainte de Universitatea Craiova

0
29


  • SuperLiga: U Cluj – UTA, sâmbătă, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – Rapid, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • Universitatea Craiova – Rapid se joacă sâmbătă, de la 21:00, și poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

Mihai Rotaru nu a acceptat ca galeria Rapidului să primească bilete în centrul peluzei

Înainte de această partidă, acționarul majoritar al Rapidului a luat legătura cu Mihai Rotaru, conform gsp.ro. Patronului oltenilor i-a fost solicitat ca galeria alb-vișinie să poată sta în centrul peluzei pe Ion Oblemenco. 

Rotaru a refuzat, însă, cererea lui Șucu, astfel că fanii Rapidului vor sta în colțul peluzei, mai exact în sectorul 17 de pe Ion Oblemenco. 

Nu doar Șucu va fi alături de fanii Rapidului la meci, ci și celălalt acționar, Victor Angelescu. Rămâne de văzut dacă aceștia vor sta la lojă sau chiar în galerie. 

Mesajul transmis de Dan Șucu, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

”Stimați rapidiști,

stiri romania

A început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar și cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Și, odată cu el, așa cum ne așteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul.

Principiile care stau la baza funcționarii clubului nostru…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digisport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.