Forțele Aeriene ale SUA își doresc un corp de ofițeri diversificat. Nu funcționează.

0
36

Pietrele de marmură palidă se încrucișează pe Terrazzo, plaza din centrul Academiei Forțelor Aeriene din SUA din Colorado, pe care cadeții o traversează zilnic, în drum spre clasă, bibliotecă și mese. În primul an, cadeții trebuie să alerge și să se țină de benzi înguste de marmură ori de câte ori se află pe cele 20 de acri ale Terazzo-ului.

Academia Forțelor Aeriene din SUA este o instituție militară de înaltă clasă care formează viitorii lideri ai forțelor aeriene. Terrazzo-ul este locul central al academiei, unde se desfășoară multe activități zilnice pentru cadeți.

Miza este foarte mare pentru cadeți, aceștia fiind supuși unor rigorile academice și militare stricte. Normele academice și militare impun respectarea regulilor și disciplină, iar alergatul pe benzi de marmură este doar unul dintre multele aspecte care îi pregătesc pe cadeți pentru sarcinile dificile pe care le vor avea de îndeplinit în forțele aeriene.

Alergatul pe marmură este un test de disciplină și de urmarea a regulilor, pregătindu-i pe cadeți pentru responsabilitățile pe care le vor avea în viitor. Este o parte esențială a instrucției și pregătirii lor pentru a deveni lideri puternici și eficienți în cadrul forțelor aeriene.

Sursa: https://www.reuters.com/world/us/two-black-cadets-struggle-diversity-an-elite-us-military-institution-2024-03-30/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.