Mirela Retegan răspunde acuzațiilor lui Lulu Varodi! Noi dezvăluiri după demisiile din Gașca Zurli: ”Eu nu mă opresc!”

0
37


Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, a făcut recent noi dezvăluiri despre proiectul pe care l-a iubit atât de mult și în care și-a investit toată pasiunea.

Știrea că Gașca Zurli s-a destrămat a provocat tristețe în rândul a mii de oameni, atât adulți cât și copii, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au anunțat că au decis să părăsească acest proiect. Mirela Retegan a explicat că decizia plecării celor trei membri ai trupei a fost motivată de nevoia de maturizare și de dorința de a petrece mai mult timp alături de familie, chiar dacă aceasta nu a fost neapărat opinia unanimă a foștilor membri ai trupei.

Citește și: CU CE SE OCUPĂ ACUM VERO CĂLIMAN DUPĂ CE A PĂRĂSIT GAȘCA ZURLI. ANUNȚUL FĂCUT DE FETIȚA ZURLI: ”AM VISAT DE CÂND MĂ ȘTIU”

Ce declarații a făcut Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli

Imediat ce trei dintre membrii Găștii Zurli au anunțat că își vor părăsi trupa, mulți s-au întrebat ce va rămâne acum cu formația care a adus bucurie în inimile a milioane de oameni.

Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a simțit nevoia să ofere o explicație și a dezvăluit online că proiectul Gașca Zurli nu se va opri aici, ci va continua să aducă zâmbetul pe fețele copiilor, însă cu alți membri. A dat de înțeles că motivele plecării lui Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina au fost legate de viața lor personală și dorința de a-și întemeia o familie, chiar dacă unii dintre aceștia au declarat că aceasta nu a fost neapărat motivul principal al deciziei lor de a pleca.

„Dragi părinti,

Anul 2024 a venit cu provocări mari pentru mine si pentru Zurli. În proiectul nostru, lucrurile se transformă. Apar noi modalități de exprimare, altele se încheie.

Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate. Au venit unul după altul Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și toate celelalte personaje atât de iubite, care au colorat copilării și au făcut să cânte și să danseze oameni mici și oameni mari.

Au trecut de-atunci 17 ani. 17 ani în care personajele mele au devenit eroii copiilor noștri, indiferent cine au fost cei care au pus suflet sub masca și costumele…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.