Rareș Bogdan anunță că Nicolae Ciucă va fi candidatul PNL la prezidențiale. „Nu are ce face, îl obligăm”

0
29stiri romania

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al partidului, a declarat sâmbătă că PNL îşi propune ca la alegerile locale să ia peste 90% din primăriile din România şi peste 95% din Consiliile Judeţene, iar la europarlamentare liberalii şi-au propus 17 europarlamentari, dar el ar vrea mai mult, 19 sau 20, Întrebat dacă Nicolae Ciucă este convins că va fi sută la sută candidat la prezidenţiale, Rareş Bogdan a precizat că vor discuta după 10 iunie cu partenerii de guvernare, însă în statutul partidului se precizează clar că preşedintele PNL este candidatul, informează news.ro.

„Nu are ce face, pentru că îl obligăm, e simplu, Sunt unul dintre care va sta oră de oră şi zi de zi, ca să accepte candidatura. Deci nu prea are ce face, pentru că, în momentul în care partidul ţi-i cere (..) nu prea ai ce face”, a spus Rareș Bogdan când a fost întrebat dacă Nicolae Ciucă e convins sută la sută că va fi candidat.

„Nu se trag sfori, este în statutul PNL, o chestiune extrem de clară, preşedintele partidului trebuie să îşi asume candidatura pentru preşedinţie. E o chestiune de regulă”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3 despre scenariul unei candidaturi a liderului PNL Nicolae Ciucă la prezidenţiale, din partea alianţei PSD-PNL.

Rareş Bogdan a precizat că el vorbeşte tot timpul cu Marcel Ciolacu, pentru că sunt nevoiţi să vorbească, aşa cum vorbeşte şi cu Mihai Tudose, pentru că conduc împreună cele două campanii pentru europarlamentare.

„Vom vorbi pe data de 10. Până pe 10 iunie vorbim despre locale şi europarlamentare. Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, să luăm peste 95% din Consiliile Judeţene şi vreau să luăm, ne-am propus 17 europarlamentari, eu aş vrea mai mult, 19 sau 20. Nu s-a discutat despre candidatul la preşedinţie şi dacă mergem separat sau împreună, vom vedea rezultatul alegerilor europarlamentare şi locale şi după asta cu siguranţă vom analiza, vom discuta şi până pe 1 iulie, după 10 iunie vom lua o decizie, dar în momentul ăsta, este mult pre devreme să discutăm pentru că avem provocarea alegerilor locale şi europarlamentare”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

Editor : M.L.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.