Românii din Spania trimit bani și transferă expertiză și atitudine sănătoasă. ”Țin cu țara natală”

0
24


Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele Baleare.

Această inițiativă a descoperit noi puncte de sprijin pentru expansiunea afacerilor românești în regiune, a facilitat accesul românilor din Diaspora la oportunitățile din țară și a accelerat cooperarea economică între antreprenori români și spanioli. 

Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

În cadrul delegației, 27 de antreprenori români din București, Constanța, Oradea, Iași și Cluj Napoca s-au întâlnit cu peste 40 de antreprenori spanioli, precum și cu peste 100 de profesioniști și antreprenori români din Spania. În plus, prin Repatriot au fost prezenți și oameni de afaceri din Marea Britanie, Elveția și Franța.

S-a creat astfel cadrul propice pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și a unor oportunități de colaborare și investiții în diferite sectoare cheie. Totodată,  au fost organizate întâlniri cu autoritățile din Spania,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.