Șoc pe scena politică din Maramureș! Decizie surprinzătoare a președintelui Consiliului Județean

0
79


Alegerile locale din 9 iunie aduc mișcări nemaiîntâlnite pe scena politică românească. La Maramureș, în premieră pentru România, președintele Consiliului Județean Maramureș a anunțat că nu mai candidează pentru un al doilea mandat, deși ar fi favorit datorită investițiilor majore de dezvoltare pe care le-a generat.

Într-un anunț care a șocat scena politică locală, Ionel Bogdan a anunțat că a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul PNL Maramureș pentru Primăria Baia Mare. Municipiul reședință de județ a rămas în urmă în ultimii ani, iar liberalii consideră că doar președintele Consiliului Județean Maramureș ar putea scoate orașul din criză.

În același timp, a fost anunțată persoana care va candida din partea PNL Maramureș la președinția administrației județene. Liberalii merg pe mâna unui tânăr care în ultimele luni a crescut  în preferințele opiniei publice, Gabriel Bogdan Ștețco, actualmente administratorul public al județului. Acesta ar putea fi primul președinte de județ care provine din Maramureșul istoric.

content-image

Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean al PNL Maramureș au validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile celor doi.

Ionel Bogdan lasă în urma sa la județ un portofoliu de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.stiripesurse.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.