Un român a furat o bicicletă în Italia și a vrut să o vândă pe internet. De ce surpriză a avut parte

0
30stiri romania

Un român stabilit în Lucca, Italia, a avut parte de o surpriză după ce a furat o bicicletă și a încercat să o vândă pe Facebook. Persoana pagubită l-a denunțat la poliție după ce a văzut anunțul de vânzare al hoțului.

Un român a furat o bicicletă în Italia și a vrut să o vândă pe internet. De ce surpriză a avut parte

Românul de 40 de ani a furat bicicleta unei femei de 35 de ani pe care care o lăsase în curtea casei din centrul istoric al orașului Lucca. Cu toate cu a legat-o cu un lanț, hoțul a reușit să plece cu ea, relatează La Nazione.

Citește și: Lucian Bode, despre Air Schengen: Este un moment istoric la care asistăm

Ulterior, femeia a descoperit că bicicleta sa este de vânzare pe Facebook, așa că a luat legătura cu românul și a organizat o întâlnire pentru a-și recupera bunul.

La fața locului au apărut și mai mulți carabinieri îmbrăcați în civili, dar și polițiști care au recuperate bicicleta furată și i-au returnat-o proprietarei.

Citește și: A dat jafuri de 300.000 lei. Ce metodă avea spărgătorul de apartamente din Constanța?

Românul este acuzat acum de furt și va fi supus urmăririi penale.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.