Voucher oferit de Digi RCS-RDS tuturor abonaților din România. Oferta mai e valabilă doar astăzi și mâine!

0
31


Veste bună pentru toți abonații Digi RCS-RDS din România! Compania de televiziune și telefonie mobilă a pregăti o super ofertă. Toți abonații pot beneficia de acest voucher, dar atenție, oferta mai este valabilă doar azi și mâine! Iată despre ce este vorba!

Voucher cadou de la Digi RCS-RDS! Toți clienții din România pot beneficia de această reducere până la finalul lunii martie. Compania de televiziune și telefonie mobilă a pregătit o super ofertă celor care vor să-și schimbe numărul de telefon. Iată ce trebuie să faci și în ce constă oferta!

Mai exact, Digi RCS-RDS a pregătit un voucher de 50% reducere pentru abonații care vor să-și schimbe numărul de telefon. Orice român poate beneficia de un număr nou de telefon plătind doar 1 euro pe abonament. Această reducere se aplică în primele patru luni ale abonamentului. Mare atenție însă, dacă vă gândiți să vă schimbați numărul de telefon, trebuie să știți că oferta de la Digi RCS-RDS mai este valabilă doar azi, 30 martie 2024 și mâine, 31 martie 2024!

Mai mult, clienții pot beneficia de acest serviciu online, iar la finalul comenzii tot ce trebuie să faceți este să atașați codul de reducere.

„Până pe 31 martie, alege un nou număr de mobil la DIGI și te bucuri de abonament cu 50% reducere în primele 4 luni!

Descoperă oferta de mobil de la doar 1 euro/lună și ai parte de minute nelimitate, ca să rămâi mereu conectat cu cei dragi! 📞🧑‍

👉 Profită de ofertă aplicând codul de voucher 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝟱𝟬 la comanda online”, se arată în oferta postată de reprezentanții Digi RCS-RDS, pe pagina de Facebook.

stiri romania

Citește și: DIGI RCS-RDS OFERĂ ACEST SMARTPHONE DE ULTIMĂ GENERAȚIE, TUTUROR ABONAȚILOR DIN ROMÂNIA. CE TREBUIE SĂ FACI!

Digi RCS-RDS a venit pe piața din România în 1994

DIGI, un furnizor de servicii de telecomunicații din România, a fost fondat în 1994.

Începând cuțiionarea mai multor rețele de comunicare în țară, compania Romanian Cable System (RCS) a cunoscut o creștere rapidă pe piața românească. Grupul RCS a fost consolidat în 1996, marcând începutul unei expansiuni continue prin cele mai bune.

Încă din 1998, RCS & RDS a început să opereze în Ungaria, extinzându-se apoi în Slovacia- cu anul.

Citește și: ANGAJATORII DIN ROMÂNIA AU DEVENIT MAI EXIGENȚI! CE CONDIȚII TREBUIE SĂ RESPECTE…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.