Opera Naţională Română din Iaşi va susține spectacole și la Palatul Culturii » Muzică

0
38


Opera Naţională Română din Iaşi informează că din această lună programează spectacole şi la Palatul Culturii, prima reprezentaţie fiind susţinută marţi seara.

Potrivit unui comunicat de presă, programul evenimentului cuprinde teme celebre din muzica de film interpretate de artişti instrumentişti ai Operei Iaşi şi artişti instrumentişti invitaţi.

Următoarea întâlnire cu spectatorii în cadrul seriei de spectacole intitulate „Concert la Palat” va avea loc pe 16 aprilie, tot de la ora 18,30.

În afară de cele două reprezentaţii găzduite de Palatul Culturii, Opera Iaşi are în programul acestei luni încă şapte spectacole, care vor avea loc în Sala Mare, cu începere de la ora 18,30. Printre spectacolele din luna aprilie, sunt „Aida”, de Giuseppe Verdi; „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi; „Don Quijote”, de Ludwig Minkus; „Carmen”, de Georges Bizet. 

Citește și Violonistul Gabriel Croitoru concertează, vineri, la Sala RadioCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.