Cristina îl laudă pe Guță: ”Cel mai bun tată, cel mai bun soț”

0
29


În exclusivitate la Xtra Night Show, actuala iubită a lui Nicolae Guță l-a lăudat pe manelist. Totodată, acesta a dezvăluit ce relație are Cristina cu Mariana, mama primilor copii ai săi.

Nicoale Guță și Cristina sunt împreună de 8 ani și au doi copii, pe Selim și Edan. Manelistul a fost extrem de fericit, când Cristina l-a făcut tată pentru a 12-a oară. Actuala iubită a artistului l-a lăudat pe acesta la Xtra Night Show.

“E cel mai bun tată, cel mai bun soț, doar cuvinte de laudă. A durat vreo doi ani până am conversat împreună … au fost și bune, și rele…”, spune Cristina. Guță a ținut să o completeze și a spus: “Niciodată, cât a fost cu mine, oricine și orice ar spune, nu am ce să îi reproșez. Am stat despărțiți și 6-7 luni, 8 luni… Când am văzut că nu prea putem unul fără altul…”

Nicolae Guță a dezvăluit și faptul că Mariana și Cristina, unele dintre cele mai importante femei din viața lui, se înțeleg foarte bine. “Cristina și Mariana se respectă una pe alta. Mariana mi-a zis să îi iau Cristinei o mașină cum trebuie. Mi-a zis că e ok, că nu fumează, nu bea cafea, nu e cu saloane, deși se întreține. (…) Lumea rea mai vorbește că sunt mai în vârstă, dar sunt încă pe sistem. La mine încă merge fabrica.”, a spus Nicolae Guță la Xtra Night Show

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.