Povestea cumplită a unei concurente de la Chefi la cuțite. Victimă a violenței domestice, pe punctul de a fi ucisă de soț

0
30


Evelyn Balu, concurenta în vârtă de 31 de ani din cadrul noului sezon Chefi la cuțite, vine în atenția juraților, dar și a celor de acasă, cu o poveste de viață impresionantă. Tânăra din Satu Mare, aflată acum în proces de divorț, a fost pe punctul de a-și pierde viața din cauza celui care-i era soț. Atenție, detaliile din rândurile de mai jos sunt cutremurătoare și vă pot afecta emoțional!

Evelyn Balu / foto: Antena 1

Evelyn Balu / foto: Antena 1

Concurenta, mamă a doi copii, nu s-a prezentat în fața juraților de la Antena 1 doar cu un preparat delicios, care a fost lăudat de către aceștia, ci și cu o poveste de viață dureroasă: a fost victima violenței domestice și pe punctul de a fi ucisă de partenerul ei de viață.

Evelyn Balu: „Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine”

În timpul ediției care a rulat pe data de 1 aprilie 2024, experiența traumatizantă a lui tinerei a fost expusă publicului. În prezent, Evelyn se află în plin proces de divorț, după ce a decis să pună punctul calvarului pe care îl trăia și a relației toxice pe care a avut-o. Anul trecut, aceasta a fost aruncată pe geam de către soțul ei, amenințând că o omoară.

„Sunt în curs de divorț, sunt mama a doi copii. Câțiva ani a fost bine după ce m-am căsătorit, dar după lucrurile s-au schimbat. Anul trecut s-a ajuns în situația în care n-am mai putut suporta violența domestică. Am fost aruncată pe geam de către soț. Am avut un an greu, dar am depășit. Și le mulțumesc părinților mei că m-au încurajat și că sunt alături de mine, fiindcă era foarte greu altfel. Niciodată nu m-am gândit că vrea să mă distrugă. Când am conștientizat că trăiesc într-o relație toxică era deja târziu pentru că nu mai aveam puterea să pun stop. Mă amenința că el va face crimă pentru familia lui. Mi-a spus că nu se va alege nimic de mine pentru că nu sunt în stare de nimic”, a spus concurenta, în cadrul Antena 1.

„M-a amenințat cu moartea și mi-a zis că va face crimă”

Evelyn a continuat șirul dezvăluirilor și astfel am aflat că o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.