Lolrelai a interogat-o pe soția doctorului pe care-l acuză de abuz: ”Nu a avut o poziție clară în care să își susțină soțul”

0
9


În exclusivitate la Xtra Night Show, fosta concurentă de la iUmor a avut o primă reacție după audierea soției stomatologului despre care susține că ar fi agresat-o.

Ștefania Costache, aka Lolrelai, l-a acuzat pe un medic stomatolog că ar fi abuzat-o, după ce a anesteziat-o. Acuzele nu au rămas în neant, ci s-a declanșat un proces, în care mai multe femei susțin că sunt victimele respectivului doctor. Zilele trecute a fost audiată și soția medicului. La Xtra Night Show, Lolrelai a avut o primă reacție după declarațiile femeii.  

„Nici asta nu am putut să îmi dau seama, dacă urmează sau nu să se întâmple (n.r. divorțul dintre cei doi). Mi s-a părut ușor ambiguă, nu a avut o poziție clară în care să își susțină soțul (…) A spus că nici ea nu este de acord cu modul în care a gestionat situația cu pacientele. (…) A venit, a spus că în seara respectivă da, probabil a discutat cu soțul la telefon, că ei vorbeau zilnic. A întrebat-o despre ce ar fi discutat”, a mărturisit Lolrelai, pentru Xtra Night Show.

Ștefania Costache spune că și ei i s-a permis să-i adreseze femeii câteva întrebări. „Am avut ocazia să o întreb și eu pe soția dânsului câteva lucruri pe care mi-aș fi dorit să le știu. Am întrebat-o, în primul rând, dacă în seara în care a discutat cu ea și eu mă aflam în casa dânsei, în starea respectivă, dacă știa măcar că se mai afla cineva în casă și a spus că nu. Am întrebat-o dacă știa despre victima dinaintea mea, acea domnișoară de 19 ani, dacă știa că a fost în casa dânsei, a spus că nu. Nici dacă știa măcar de plângerea formulată de prima victimă, a spus că nu. Practic, dânsa a declarat că a aflat totul de la televizior. Ea a aflat după un an și jumătate de când s-au întâmplat lucrurile”, a adăugat blondina.

 

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.