Cine este bărbatul suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1. În casa lui au fost găsite urme de sânge

0
10stiri romania

Detalii exclusive de la perchezițiile din casa omului de afaceri turc bănuit că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul pe un câmp din apropiere de autostrada A1. Surse din rândul anchetatorilor spun că au fost găsite urme de sânge și alte probe importante în casa bărbatului, care este în prezent percheziționată de polițiști.

Anchetatorii spun că în locuință au fost găsite probe care să-l incrimineze pe cetățeanul turc. Este vorba în primul rând despre pete de sânge pe care criminaliștii le-ar fi descoperit la puțin timp după ce au intrat în casă.

Au fost luate probe ADN, care vor ajunge la Institutul de Medicină Legală care vor fi comparate cu probele ADN de la locul în care a fost abandonat cadavrul tinerei.

Victima este o femeie care a fost dată dispărută în urmă cu o lună.

După ce se vor încheia perchezițiile, suspectul va fi dus în Dâmbovița pentru a fi audiat.

Polițiștii cred că acesta a ucis-o pe femeie în urmă cu o lună în locuința din Sectorul 5 al Capitalei, apoi i-a abandonat cadavrul în apropierea Autostrăzii București-Pitești.

Bărbatul a negat în fața anchetatorilor că a comis crima.

Un vecin spune că a văzut-o de câteva ori pe femeie la locuința suspectului.

Nu dădea niciun semn că era agresiv, era foarte calm, de aia mă și susprinde că e în situația în care e acum. Pe ea am văzut-o de vreo două ori, cobora din mașină, nu erau apropiați fizic”, a spus acesta.

Editor : M.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.