Economica.net – Jumătate dintre români consideră că situaţia economică este mai degrabă bună – Eurobarometru

0
8


Potrivit sursei citate, 7% dintre români consideră că situaţia economică este foarte bună, procente peste medie fiind înregistrate în regiunile Bucureşti-Ilfov (13%), Vest (11%), Nord-Vest (10%) şi Centru (9%).

Procentul cel mai mare al românilor în opinia cărora situaţia economică este foarte proastă s-a înregistrat în regiunile Nord-Est (20%), Sud-Vest Oltenia (18%) şi Sud-Est (15%).

La nivelul UE, 10% dintre cetăţeni au răspuns că situaţia economică în regiunile lor este foarte bună, 55% mai degrabă bună, 25% mai degrabă proastă şi 7% foarte proastă.

În ceea ce priveşte calitatea vieţii, 58% dintre români sunt de părere că este mai degrabă bună, 20% mai degrabă proastă, 11% foarte bună şi 10% foarte proastă. Calitatea vieţii este considerată foarte bună de 16% dintre românii din regiunea Nord-Vest şi din regiunea Vest, de 15% din regiunea Centru şi de 14% din regiunea Sud-Vest Oltenia. Cei mai mulţi români care consideră că este foarte proastă sunt din regiunile Sud – Est şi Nord – Est, câte 15%, şi Sud-Vest Oltenia- 14%.

Calitatea vieţii este considerată foarte bună de 20% dintre cetăţenii UE, mai degrabă bună de 62%…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.economica.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.