Giovanni Becali forțează obținerea unui salariu uriaș pentru Dennis Man

0
10


Dennis Man este „vânat” de cluburi uriașe precum Juventus, Inter sau Borussia Dortmund așa că Giovanni Becali le forțează mâna italienilor de la Parma pentru obținerea unui salariu uriaș pentru internaționalul român.

Atacantul are un sezon excelent în Serie B și poate promova în prima ligă italiană cu Parma. Agentul jucătorului vrea să le forțeze mâna italienilor pentru a obține un salariu care l-ar face al treilea cel mai bine plătit fotbalist român.

Giovanni Becali forțează obținerea unui salariu uriaș pentru Dennis Man: „Se simte foarte bine la Parma”

Dennis Man nu duce lipsă de oferte așa că Giovanni Becali vrea să profite de ocazie să îi mărească salariul la actuala sa echipă. Potrivit presei italiene, fotblistul plecat de la FCSB pentru 11 milioane de euro a cerut conducerii de la Parma o mărire de aproximativ 600.000 de euro pe an. Astfel, salariul jucătorului ar putea ajunge la 1.8 milioane de euro, ceea ce l-ar face al treilea cel mai bine plătit jucător român, după Radu Drăgușin (2.8 milioane de euro/an) și Nicolae Stanciu (2.6 milioane de euro/an).

„A spus că el se simte foarte bine la Parma. Sunt convins că vor promova. E important pentru el că a avut evoluții bune, joacă, are continuitate. Dacă face un an în Serie A…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.