Imagini Cu Apartamentul în Care Carmen Grebenișan S-a Mutat După Despărțirea De Soțul Ei. Și-a Achiziționat O Nouă Locuință

0
11


După anunțul public al divorțului de Alex Militaru, Carmen Grebenișan a făcut un pas hotărât către o nouă viață, achiziționând un apartament de lux în inima Bucureștiului.

Cu valiza pregătită și inimă deschisă către schimbare, Carmen a început deja procesul de mutare din fostul lor cămin comun. Apartamentul de lux, pe care îl prezentase deja urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, este locul care pusese mult suflet.

Însă noua locuință este perfectă pentru dorințele și nevoile sale. Noul apartament dispune de patru camere și trei băi, oferindu-i fostei concurente de la „Survivor România” confortul și spațiul de care are nevoie pentru a începe o nouă viață.

Deși investiția în această proprietate a fost una semnificativă, Carmen Grebenișan a luat decizia de a-și prioritiza fericirea și confortul personal, alegând să facă tot ce este necesar pentru a-și construi o nouă viață.

Carmen Grebenișan imagini apartament (4)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Palmă pentru Coaliție. Două deputate ale Puterii vor ca partidele să fie arse la buzunar dacă o treime dintre aleși nu sunt femei în urma alegerilor

Recomandări

Palmă pentru Coaliție. Două deputate ale Puterii vor ca partidele să fie arse la buzunar dacă o treime dintre aleși nu sunt femei în urma alegerilor

Carmen Grebenișan s-a despărțit de Alex Militaru

Recent, Carmen Grebenișan a confirmat despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Cei doi s-au căsătorit civil în vara anului anul 2021, iar la aproape 3 ani distanță de la eveniment au decis să o ia pe drumuri separate.

Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă.

Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns.

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat.

O masă de aer rece ajunge în România. Șefa ANM anunță când se schimbă vremea: temperaturile scad accentuat

Recomandări

O masă de aer rece ajunge în România. Șefa ANM…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.