Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost

0
13


Câștigarea campionatului e obiectivul cu care pleacă la drum fiecare mare echipă, iar titlul de golgheter e distincția pe care pun ținta, an de an, cei mai importanți locuitori ai Planetei Fotbal. Așa s-a întâmplat și în sezonul 2023/2024, în care mulți granzi au rămas pe ruta câștigătoare, în timp ce unii dintre outsideri s-au transformat în certitudini și au oferit surprize care vor intra în cărțile de istorie ale celui mai frumos dintre sporturile de echipă. Chiar dacă mai au de așteptat până la primirea medaliilor și desfacerea șampaniilor, ei sunt deja campioni pe Superbet, unde Pariurile Antepost, cu cote de la 1.25 până la 50.00, au fost declarate câștigătoare înainte ca matematica să lase adversarii fără șanse.

E cazul Realului din Madrid, al lui Paris Saint-Germain, al noii senzații Bayer Leverkusen, al mașinii de fotbal olandez PSV Eindhoven și al dominantei Internazionale Milano. Dar și al lui Al Hilal, echipa saudită care a intrat și în Cartea Recordurilor cu o performanță uluitoare.

Reușește Real Madrid dubla La Liga – Liga Campionilor? Vezi Cotele Antepost înaintea returului sferturilor și alege inspirat!

Șase SuperCampioane au primit deja titlul din partea Superbet

Luna mai este cea în care se trage cortina peste campionatele de top, dar Cezarul primește ce merită și la mijloc de aprilie, pentru că pe Superbet răsplătim mai devreme…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.